La meva essència

Eva López Rubio

eva

Llicenciada en Ciències de l’Educació Física (INEFC)

Yoga (Hatha Yoga i Yoga Integral)

(AEPY i Membre de la Unió Europea de Yoga)

Yoga Pre&Post Natal

AeroYoga®

Consultora de Feng Shui (APFSHH)

Vaig iniciar-me en el mon del Yoga des de la basant més esportiva (física), ja fa dinou anys, pel desconeixement i la ignorància del que realment és aquesta disciplina. Necessitava complementar les diferents activitats físiques que feia amb un treball més intrínsec, des del control mental, l’autoconeixement a l’augment de la capacitat de concentració.

D’aquí va créixer el meu interès i el voler anar més enllà, formant-me posteriorment com a Professora de Yoga amb el Miquel Gabarró i altres grans mestres (Josep Mª Duch, Quim Altés, Rosó Marcos, ..), estudis reconeguts per l’AEPY i la Unió Europea de Yoga.

Realitzant altres formacions especialitzades com:

Yoga Pre&Post Natal per Gordana Vranjes i els professionals que l’envolten (comadrona: Sonia Waters, doula i experta en lactància: Ana Mª Morales, Osteòpata: Marta Redondo, Naturopatia i nutrició ortomolecular: Dorte Froreich, Nutricionista: Jenny Miralles, Massatge Infantil i Recuperació postpart).

Formació International Aeroyoga® amb Rafael Martínez i Juan Carlos Morales (professors de Natha Yoga i creadors del Mètode Aeroyoga®).

Des del ioga del moviment (Hatha Yoga) es realitza un treball complert des de la part més física que abraça no només els aspectes físics de la pràctica iòguica (com asanes o postures, mudres, tècniques de respiració o pranayames), sinó també a nivell psíquic, mental, energètic i espiritual, a través de la meditació, la relaxació, la interiorització i altres tècniques.

La part més holística d’aquesta disciplina em va portar a interessar-me i formar-me en altres disciplines o teràpies naturals com el Reiki i el Feng Shui, les Geopaties i la Radiestesia.

Consultora de Feng Shui i certificada en detectar i localitzar Geopaties i Radiestesia per l’APFSHH amb Rosa Ma. Rius Bosch, Ana Claudia Camponovo i Sallie Tsui Sien i Jordi Guabau Lasheras.

L’equilibri de les energies, les pròpies i les de l’entorn, son fonamental per aconseguir  que tot flueixi, afavorint i aportant  harmonia i benestar.